ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Συγχαρητήρια επιστολή ΠΙΝ για την εκλογή του Καθηγητή Ανδρέα Φλώρου στη θέση του νέου Πρύτανη
Διαφήμιση
10/2020
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια επιστολή ΠΙΝ για την εκλογή του Καθηγητή Ανδρέα Φλώρου στη θέση του νέου Πρύτανη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου στον Καθηγητή, κ.Ανδρέα Φλώρο για την εκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η αναγνωρισμένη επιστημονική του κατάρτιση, η επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία του, καθώς και η πλήρης γνώση των πολυμέτωπων ζητημάτων που αντιμετωπίζει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο εγγυώνται τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη θητεία σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης , όσο και της κοινωνίας και της ανάπτυξης και της συνοχής της Περιφέρειάς μας ευρύτερα.

Ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το Πανεπιστήμιο τα επόμενα χρόνια, προκειμένου από κοινού να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω αναβάθμισή του σε ολόκληρη την Περιφέρεια και κατ’ επέκταση προς όφελος των κοινωνιών των νησιών μας.


Ευχόμαστε καλή δύναμη στον νεοεκλεγέντα Πρύτανη όπως και στους Αντιπρυτάνεις κ.Ηλία Γιαρένη, κ.Ευστάθιο Μακρή, κ.Χριστίνα Μπάνου, κ.Χριστίνα Μπενέκη και ευόδωση των στόχων τους.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/7/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png