ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1.203.200€ για δράσεις τουριστικής προβολής από την ΠΙΝ
Διαφήμιση
1/2018
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

1.203.200€ για δράσεις τουριστικής προβολής από την ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Την ένταξη της πράξης “Δράσεις προβολής φυσικών και πολιτιστικών πόρων της ΠΙΝ 2017 – 2018” στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ιόνια Νησιά 2014 – 2020” υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η δράση, με κωδικό ΟΠΣ 5008068, χρηματοδοτείται με 1.203.200 ευρώ και έχει ημερομηνία έναρξης την 15η Νοεμβρίου 2017 και λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2018.

Στόχος είναι η προώθηση και προβολή των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μέσω της χρήσης σύγχρονων εργαλείων, τα οποία συνδράμουν στη δημιουργία ιδιαίτερης τουριστικής ταυτότητας και αναδεικνύουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής.

Στην κατεύθυνση αυτή προβλέπονται, ανάμεσα στα άλλα:

•Δημιουργία επικοινωνιακής πλατφόρμας και ανάπτυξη περιεχομένου (κείμενα , φωτογραφίες, θεματικές τουριστικές εμπειρίες, video κλπ)

•“Above the line” επικοινωνία (διαφημιστική προβολή στο εξωτερικό, καταχωρήσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, διαφήμιση σε τηλεόραση και ραδιόφωνο)

•Διαφημιστική προβολή στο CNN

•Διαφημιστική προβολή στο TRAVEL CHANNEL

•Προβολή της ΠΙΝ σε διεθνείς ψηφιακές πλατφόρμες (έκθεση με δημοσιεύσεις διαφημιστικών σε διεθνείς ψηφιακές πλατφόρμες μεγάλης επισκεψιμότητας)

•Ενέργειες δημοσίων σχέσεων

•Ενέργειες και δράσεις ψηφιοποίησης

•Προβολή της ΠΙΝ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

“Ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θέσαμε στόχους και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε συγκεκριμένη στρατηγική στον τομέα της τουριστικής προβολής, μακριά από τα τετριμμένα που άλλωστε πολύ λίγα είχαν προσφέρει το προηγούμενο διάστημα στα νησιά μας. Η επιλογή μας αυτή επιβραβεύτηκε και είναι φανερό ότι συμβάλλαμε στην συνεχιζόμενη άνοδο που παρουσιάζουν οι τουριστικές αφίξεις στα Ιόνια Νησιά τα τελευταία χρόνια. Στηρίζουμε την οικονομία των νησιών μας και στην κατεύθυνση αυτή, στηρίζουμε τον τουρισμό ως μοχλό ανάπτυξης και ευημερίας των κατοίκων στον τόπο μας. Οι δράσεις τουριστικής προβολής που υλοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και οι αρμόδιες Υπηρεσίες της ΠΙΝ θα ξεδιπλωθούν το επόμενο διάστημα, στις βάσεις που έχουμε θέσει και σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουμε πάρει στα θεσμικά μας όργανα. Επαναλαμβάνουμε ότι για εμάς το τουριστικό προϊόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα τοπικά μας προϊόντα, τον πολιτισμό, έχει ανθρωποκεντρικό ορίζοντα και στόχο την τόνωση της οικονομίας των νησιών και την ανάκαμψη από την κρίση. Έτσι πορευόμαστε και σε αυτούς τους άξονες κινούνται οι δράσεις μας”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/11/2017

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png