ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ To EKKI για την πανελλαδική απεργία της 26ης Νοεμβρίου 2020
Διαφήμιση
1/2021
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

To EKKI για την πανελλαδική απεργία της 26ης Νοεμβρίου 2020

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σήμερα, μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, αντιπροσωπείες του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων του από κοινού με συναδέλφους συνδικαλιστές του Δημοσίου τομέα πραγματοποίησαν παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο Αργοστολίου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης, ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει έστω και τώρα όλα εκείνα τα μέτρα προστασίας που είναι απαραίτητα και κρίσιμα για την Υγεία του λαού, να λύσει τα σοβαρά προβλήματα σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και να πάρει πίσω τον αντεργατικό νόμο που ισοπεδώνει τη ζωή των εργαζόμενων.


Έξω από την πύλη του Νοσοκομείου που βρισκόταν η αντιπροσωπεία των μελών της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, παρουσία συνδικαλιστών του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας της υγείας των παρευρισκομένων, εμφανίστηκε πολυμελής ομάδα της Αστυνομίας, που έκοψε πρόστιμα στον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και στο Μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ακόμα και σε περαστικούς που πέρναγαν έξω από το Νοσοκομείο. Αμέσως μετά, η αντιπροσωπεία των μελών της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου έκανε παρέμβαση στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού ζητώντας να παρθούν άμεσα πίσω τα πρόστιμα. Κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση υπήρξε η δέσμευση ότι δεν θα ισχύσουν.

Είναι φανερό πως η κυβέρνηση θέλει να ξεμπερδεύει με κάθε φωνή που αγωνίζεται, με κάθε φωνή που αποκαλύπτει την αλήθεια για τις τεράστιες ευθύνες που έχει. Γι΄ αυτό και σήμερα σε όλη τη χώρα, και στο νησί μας, έκανε προσπάθεια να καταστείλει το απεργιακό μήνυμα, να χτυπήσει τους απεργούς και τις οργανώσεις των εργαζομένων με εξοντωτικά πρόστιμα και υπέρμετρη αστυνόμευση. Οι εργαζόμενοι σήμερα και στο νησί μας έστειλαν μήνυμα ότι ο αγώνας για να στελεχωθεί το Νοσοκομείο όπως πρέπει, για να λειτουργήσει η ΜΕΘ που αυτή τη στιγμή η τύχη της αγνοείται, για να μπορούν τα παιδιά μας να μάθουν γράμματα χωρίς να κινδυνεύουν από ασθένειες ή ετοιμόρροπα σχολεία, για να μην περάσουν οι αντεργατικές ανατροπές που σχεδιάζει η κυβέρνηση, συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να τον βάλει στο γύψο.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά, για την υγεία μας, για τη ζωή μας, γιατί και κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή και διεκδικούμε!

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

26/11/2020

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,26/11/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png