ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διαφήμιση
3/2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Καππάτος: Κατατέθηκε η ρύθμιση για χορήγηση προσωρινού ΑΜΚΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 05 Μάρτιος 2021 18:56

Για τη συμμετοχή στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου είχα συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, σχετικά με τη διαδικασία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, για φυσικά πρόσωπα που δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ. Κατά τη συνομιλία μου με τον κ. Γενικό, τόνισα τη σημασία που έχει για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη να χορηγηθεί προσωρινός ΑΜΚΑ σε όσα φυσικά πρόσωπα δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στη διαδικασία.

Χθες κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατατέθηκε η Υπουργική Τροπολογία 785-54/04.03.2021 με θέμα:


Περισσότερα...

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 05 Μάρτιος 2021 18:42

Η οικογένεια Γεράσιμου Ι. Σταματάτου νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά

-- τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο που χοροστάτησε στην εξόδιο ακολουθία αλλά και για το συλλυπητήριο κείμενό του καθώς και για τον ανθρώπινο, μεστό λόγο του κατά την εξόδιο ακολουθία,

-- τον Βουλευτή του Νομού κ. Π. Καππάτο, τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού κ. Στ. Τραυλό, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σ. Κουρή, τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτο, τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλη για τα συλλυπητήρια κείμενά τους ή και για την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία,

-- τον τ. βουλευτή και τ. υπουργό κ. Α. Καλαφάτη για το συλλυπητήριο κείμενό του,

-- τους εκπροσώπους κάθε είδους φορέων (Συλλόγων, Επιμελητηρίων, Κληροδοτημάτων, Εκκλησιαστικών Συμβουλίων κ.λπ.) για τα συλλυπητήρια ψηφίσματά τους ή και για την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία,

-- την Τοπική Κοινότητα Μονοπολάτων,

-- τους συμπολίτες εκείνους που έγραψαν ή ανάρτησαν κείμενά τους,

-- τους εκδότες/διευθυντές τοπικών έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ που έγραψαν/ανάρτησαν ή και πρόβαλαν την προσωπικότητα του αγαπημένου μας πατέρα και παππού,


Περισσότερα...

 

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Κεφαλονιάς: Ανακοίνωση/Ψήφισμα (4/3/2021)

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 21:38

Η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Κεφαλονιάς, όπως αυθόρμητα δημιουργήθηκε στον 20ήμερο αγώνα μας στο λιμάνι της Σάμης κατά της εκφόρτωσης ανεμογεννητριών, νιώθει την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση απέναντι στον φυσικό πλούτο του νησιού, τις μοναδικές προστατευόμενες περιοχές του όπως και ολόκληρης της χώρας αλλά και στην ίδια την ζωή και την προοπτική μας, να συνταχθεί με τις δεκάδες συλλογικότητες, τα τοπικά και θεματικά κινήματα και τις τοπικές κοινωνίες, καταγγέλλοντας τις κυβερνητικές περιβαλλοντοκτόνες μεθοδεύσεις και το νέο νομοθετικό "έγκλημα":


Περισσότερα...

 

ΕΒΕΚΙ: Ενημέρωση για τα νέα μέτρα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 20:51

To Επιμελητήριο ενημερώνει για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής προστασίας Ν.Χαρδαλιάς, η εφαρμογή των οποίων άρχεται από αύριο, 4/3/2021 στις 06:00 το πρωί μέχρι 16.3.2021 στις 06:00 το πρωί.

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις η χώρα χωρίζεται σε δύο ζώνες

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο)

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (Κόκκινο)


Περισσότερα...

 

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ Δ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 14:20

Η έκδοση της βεβαίωσης είναι δυνατή από την επόμενη ημέρα της ολοκλήρωσης των απαιτούμενων επαναληπτικών δόσεων του εμβολιασμού.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1.Tαυτότητα ή διαβατήριo

2.ΑΜΚΑ

Αν απαιτείται, τροποποιούνται, καθ΄ υπόδειξη του πολίτη τα πεδία που περιέχουν σε λατινική γραφή τα στοιχεία του, βάσει ταξιδιωτικού εγγράφου (ταυτότητας ή διαβατηρίου) που προσκομίζει ο πολίτης με την ειδική απόδοση των στοιχείων του στα λατινικά.


Περισσότερα...

 
 

Λύσεις στα συνταξιοδοτικά θέματα των ναυτικών προωθεί άμεσα ο ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 01 Μάρτιος 2021 21:39


Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με τον Πρόεδρο του Ν.Α.Τ. κ. Ανδρέα Κομματά καθώς και αντιπροσωπεία ναυτεργατικών σωματείων αποτελούμενη από τους Προέδρους της ΠΕΠΕΝ κ. Εμμανουήλ Τσικαλάκη, της ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ κ. Ελευθέριο Μπαρμπαρούση, της ΠΕΑΘΕΝ κ. Ελευθέριο Σαριδάκη, της ΠΕΕΜΑΓΕΝ κ. Γεώργιο Αντωνόπουλο και τον Γραμματέα της ΠΕΝΕΝ κ. Χρήστο Βιτουλαδίτη για την συζήτηση των θεμάτων σχετικά με την επιτάχυνση της απονομής της κύριας σύνταξης των ναυτικών. Στη συνάντηση συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης ο Διοικητής του ΕΦΚΑ κ. Χρήστος Χάλαρης και η Γενική Διευθύντρια κα Ελένη Νιαρχάκου.


Περισσότερα...

 
 

Εμβόλια: Οι διαφορές ανάμεσα σε Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 28 Φεβρουάριος 2021 15:55

Έχοντας ήδη στο «οπλοστάσιο» τρία εμβόλια κατά του κορονοϊού, των Pfizer/BioNtech, της Moderna και της AstraZeneca και αναμένοντας τον Απρίλιο την άφιξη του τέταρτου εμβολίου, της Johnson & Johnson, η ερώτηση που κρέμεται από τα χείλη όλων είναι «σε τι όλα αυτά διαφέρουν μεταξύ τους;».

Των Pfizer/BionTech διατηρείται επί 5 ημέρες σε απλή ψύξη, της Moderna διατηρείται μέχρι και ένα μήνα στο οικιακό ψυγείο, της AstraZeneca χορηγείται μόνο σε άτομα ηλικίας έως 64 ετών, ενώ της Johnson & Johnson είναι το μοναδικό το οποίο χορηγείται σε μία μόνο δόση. Το Liberal επιχειρεί μέσα από ένα χρηστικό οδηγό να καταγράψει τις πιο βασικές διαφορές ανάμεσα στα παραπάνω


Περισσότερα...

 
 

Διακοπή νερού στο Πυργί

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2021 18:10

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμων Κεφαλλονιάς ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. Πυργίου, ότι θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης, σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος

Σπαθής Σταύρος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/2/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 
 

Σελίδα 1 από 326

leivada_banner copy.png