ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
3/2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην έδρα της ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 05 Μάρτιος 2021 18:48

-Η έξαρση της πανδημίας, ο καλύτερος συντονισμός των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας και η αμεσότερη ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών, αφενός για τον εμβολιασμό, αφετέρου για την ανάγκη εφαρμογής των προστατευτικών μέτρων, το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις Αλυκές, το πρωί της Παρασκευής 5 Μαρτίου 2021, με θέμα την αντιμετώπιση του Covid19 σε όλες της Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

-Ενισχύεται με 50 μόνιμους αστυνομικούς η Αστυνομική Δ/νση Κέρκυρας και με τον ίδιο αριθμό η Αστυνομική Δ/νση Ζακύνθου – Νέο εμβολιαστικό κέντρο στη Ζάκυνθο από τα μέσα Μαρτίου


Περισσότερα...

 

ΠΙΝ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΣΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 05 Μάρτιος 2021 18:44

Σε απάντηση της από 01/03/2021 ανοικτής επιστολής σας, σχετικά με το αίτημα σύγκλησης του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα «Μέτρα προστασίας του εισοδήματος και της υγείας των εργαζομένων στον τουρισμό που πλήττονται από την υγειονομική κρίση», θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω.

Σαφέστατα και αναγνωρίζουμε τη σοβαρότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν διάφοροι επαγγελματικοί κλάδοι και τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται στην Περιφέρειά μας και στην χώρα μας, εν γένει, αλλά ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, οφείλω να λειτουργήσω σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό αυτού.


Περισσότερα...

 

Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης:Νέα έγκριση οικονομικής ενίσχυσης 2.000.000 € για τα νησιά μας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 21:44

Περισσότερα...

 

«Οδηγός διαχείρισης καθημερινότητας με τα παιδιά στην πανδημία»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 21:42

Το Αυτοτελές τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Αργοστολίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) στην προσπάθεια του για στήριξη των οικογενειών του Δήμου μας, σας κοινοποιεί τον χρήσιμο οδηγό διαχείρισης καθημερινότητας των παιδιών στην πανδημία covid-19, τον οποίο επιμελήθηκε , η Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Όλος ο κόσμος βιώνει σήμερα μία κρίση που προκαλείται από την πανδημία του κορωνοϊού και της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Δοκιμάζονται ένα σύνολο βασικών συστημάτων στη


Περισσότερα...

 

«Οφείλουμε να συνεννοηθούμε για τον ΦοΔΣΑ. Η αντιπολίτευση κινδυνολογεί χωρίς προτάσεις»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 21:40

Τους τελευταίους μήνες, το δημόσιο διάλογο απασχολεί η σχέση του νέου Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ιονίων Νήσων, με την υπάρχουσα κατάσταση στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Πράγματι, υπάρχουν διαφορετικές αφετηρίες από τις οποίες εκκινούν η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση, τις οποίες σέβομαι απολύτως. Οφείλουμε όμως να συνεννοηθούμε για τον κοινό στόχο. Για αυτό το λόγο ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα ήθελα να παροτρύνω όλους να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, με βάση και την εμπειρία του παρελθόντος.


Περισσότερα...

 
 

Στη Βουλή η ρύθμιση για την ανακατασκευή των εργατικών κατοικιών Ληξουρίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 12:19

Κατατέθηκε προς επεξεργασία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών:

«Η Ελλάδα σε κίνηση: Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα - Μικροκινητικότητα - Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό, την απλούστευση και την ψηφιοποίηση διαδικασιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών»

Το άρθρο 62 του Σχεδίου Νόμου αφορά στην τροποποίηση του άρθρου 43 του ν. 4305/2014 και περιλαμβάνει πολεοδομικές ρυθμίσεις για την ανακατασκευή ή επισκευή των εργατικών κατοικιών Ληξουρίου.

Η νομοθετική ρύθμιση αποτελούσε μια από τις προϋποθέσεις για την ανακατασκευή των εργατικών κατοικιών και έρχεται σε συνέχεια αποφάσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τη διαδικασία σύνταξης μελέτης και δημοπράτησης του έργου.


Περισσότερα...

 
 

ΠΙΝ: Γόνιμος διάλογος με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Ζακύνθου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 19:38

Υποδομές, στερεά απόβλητα, καθημερινότητα και ποιότητα ζωής στην ατζέντα

Σημαντικά ζητήματα που άπτονται των υποδομών, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ζακύνθου συζήτησε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Ζακύνθου Γιώργου Στασινόπουλου, Οικονομικών & θεμάτων Πολιτισμού και μέλους του ΔΣ του νέου διαβαθμιδικού περιφερειακού ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων Κατερίνας Μοθωναίου, και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δρ. Κωνσταντίνου Καποδίστρια.


Περισσότερα...

 
 

Φαινόμενα εξουσιαστικής βίας, η δεύτερη φύση της Νέας Δημοκρατίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 17:48

Είναι όψιμη η αγωνία της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης για το Κράτος Δικαίου και την «κοινωνία δικαίου» την οποία οφείλουν να εξηγήσουν κοινωνιολογικά και πολιτικά πως την εννοούν, γιατί το μόνο που έχει καταφέρει η ΝΔ μετά από έναν και μισό χρόνο διακυβέρνησης είναι ο διχασμός και η οικονομική εξαθλίωση της κοινωνίας και ένας «πόλεμος όλων εναντίων όλων».

Ακόμα και «επιφανή» στελέχη της στην Κεφαλονιά αρθρογραφούν στον τοπικό τύπο επαναφέροντας το ερώτημα του 1963, «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο». Η μόνη «επιτυχημένη» πολιτική της παρέμβαση στο Κράτος Δικαίου και στην κοινωνία δικαίου μέχρι σήμερα είναι «η αστυνομία παντού» του κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Αστυνομία στους δρόμους,


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 200

leivada_banner copy.png