ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενημέρωση από τα ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου
Διαφήμιση
1/2021
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενημέρωση από τα ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Αλλαγή ωραρίου στα ΚΕΠ

Ενημερώνουμε ότι, σε συνέχεια των οδηγιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Διεύθυνσης Υπηρεσιών Μιας Στάσης, η λειτουργία των ΚΕΠ κατά το χρονικό διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων διασποράς του νέου κορονοϊού, διαμορφώνεται ως εξής:

Ωράριο προσέλευσης πολιτών:

Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:30 μέχρι 15:00

Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού) ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις τους και ο συνωστισμός, και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών.


Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα χρήσης της πλατφόρμας mykeplive, μέσω των ηλεκτρονικών συνδέσμων mykeplive.gov.gr, ή https://www.gov.gr/ (εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠ με τηλεδιάσκεψη).

Επίσης, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Εθνικής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης ΕΡΜΗΣ www.ermis.gov.gr

μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις για υπηρεσίες της Δημόσιας Διοίκησης, παραλαμβάνοντας το αποτέλεσμα (πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κλπ.) είτε από την ηλεκτρονική τους θυρίδα, είτε από το ΚΕΠ που δηλώνουν κατά την υποβολή της αίτησης (μετά από ραντεβού).

Στην ιστοσελίδα του Δήμου μας http://www.kefallonia.gov.gr έχουν ήδη αναρτηθεί εικονίδια που οδηγούν σε σύνδεση α)με τα ΚΕΠ της Χώρας http://www.kep.gov.gr, β) με την Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ» www.ermis.gov.gr και γ) με το myKEPlive (Eξυπηρέτηση με τηλεδιάσκεψη).

Επισημαίνουμε ότι μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης www.gov.gr παρέχεται ηλεκτρονικά η δυνατότητα έκδοσης υπεύθυνης δήλωσης και εξουσιοδότησης, πιστοποιητικών γέννησης, οικογενειακής κατάστασης, εγγυτέρων και ληξιαρχικών πράξεων.

Επίσης, για πιστοποιητικά: α)περί μη αποποίησης κληρονομιάς, β) μη δημοσίευσης διαθήκης, γ) εγγυτέρων συγγενών, μέσω του gov.gr με χρήση κωδικών taxisnet, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/apoleia/pistopoietiko-peri-me-apopoieses-kleronomias

https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/apoleia/pistopoietiko-peri-me-demosieuses-diathekes

https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/apoleia/pistopoietiko-egguteron-suggenon

ΤΗΛΕΦΩΝΑ Κ.Ε.Π ∆ήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 26713 - 61000, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΚΕΠ 0429 ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ 26713 - 61737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΚΕΠ 0550 ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ 26713 - 61630, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΚΕΠ 0935 ΟΜΑΛΝ 26710 - 86078, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,25/11/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png