ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ To EBEKI ζήτησε και πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή για το θέμα των αποζημιώσεων ΙΑΝΟΥ
Διαφήμιση
1/2021
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

To EBEKI ζήτησε και πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή για το θέμα των αποζημιώσεων ΙΑΝΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας Ιθάκης ζήτησε και πραγματοποίηση εχθές Τρίτη 12 Ιανουαρίου, συνάντηση με τον Βουλευτή Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ Παναγή Καππάτο. Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Πλάτωνας Παπαδάτος και ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου, Γιώργος Λασκαράτος.

Το θέμα συζήτησης αφορούσε τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τον κυκλώνα «Ιανό».Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η καθυστέρηση έκδοσης αποφάσεων και πληρωμών, καθώς και η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων.


Κατόπιν διαλογικής συζήτησης ενημερωθήκαμε ότι, οι υποβληθείσες αιτήσεις έχουν ήδη ελεγχθεί και εκκρεμεί μόνο η ανάρτηση τους στο Διαύγεια καθώς επίσης και ότι οι καταβολές των επιδομάτων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Αναφορικά με τους ελέγχους διευκρινίστηκε ότι, όπου δεν υπάρχει έκθεση του Δήμου ή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι πληγέντες θα μπορούν να αποστέλλουν φωτογραφικό υλικό μέσω email στην αρμόδια Υπηρεσία, όπου θα αιτιολογούν τις ζημιές.

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας- Ιθάκης

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/1/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png